miercuri, 15 iulie 2009

Reteta unui scandal

Ingrediente:
- doua purcele cu soriciul bronzat, una de lapte si una atoasa, lasate la macerat in suc propriu o intreaga zi lucratoare, umplute, dupa gust, cu saorma si, secretul bucatarului, nu cu mar in gura, ci cu seminte
- una bucata berbec, cu carnea inmuiata bine in coniac sau vin rosu, preferabil la o coma alcoolica mai aproape de un delicios delirium tremens, asezonat cu frunze de tutun si, dupa gust, glume nesarate

Mod de preparare:
Ingredientele se lasa la perpelit, la foc mic, pret de sase statii de tramvai, alaturi de alte mirodenii de vara parfumate, alese pe spranceana. Este extrem de important ca atunci cand termometrul de bucatarie atinge o temperatura de 50 de grade bucatarul sa puna capacul. Timp de fierbere 60 de minute.

A se servi fierbinte, cu mult alcool, ca lasa rece orice gurmand si, este greu de digerat.

Bon apetit

Un comentariu: