sâmbătă, 27 iunie 2009

Mirel + Mirela = inima*

Inceputurile

Mirel nu a fost nicio clipa ferit de vitregiile vietii, nici macar in copilarie. Ba mai mult, chiar a invatat sa le tina piept cu stoicism, inca de cand a realizat ca a devenit brusc barbat, ca nu a mai plans, cand si-a prins dureros spreiul sub caderea capacului de wc, pe care s-a razbunat mai tarziu, cand l-a izbit violent de un copac, cand cobora in viteza din varful derdelusului si striga “partieeee!”. Fura corcoduse, cirese, chiar si la sotron fura si, devenise o obisnuinta sa le fure copiilor mai mici tevile cu cornete. Inca de mic visa la o masina straina si fura ventile de la trabanturile vecinilor, ca nu se stie cand vor fi de folos. Totusi, iubea iarna, desi vecinii ii stricau cazematele, construite minutios, dar putea sa se razbune pe copiii mai mici pe care ii baga cu capul in zapada si era singurul anotimp in care imbracat gros, nu isi mai prindea spreiul in fermoarul pantalonilor.

Mirela, fiind singura la parinti, era rasfatata de acestia peste masura si, cand ceilalti copii mancau dude sau mierea ursului, fetita bucalata si rosie in obraji bea cico si ingurgita lacom bonibon, mai ceva ca batranii emasculati, cu neveste tinere, care cocheteaza cu supradoza de viagra. “Cuminte si cu zece pe linie”, dupa cum o prezentau cu mandrie parintii, era adesea tinta glumelor rautacioase ale pustilor invidiosi, care ii spuneau ca mos craciun nu exista, doar ca s-o vada cum o rupe la fuga, plangand si amenintand sacadat ca ii paraste, principalul motiv pentru care o si placeau vecinii peste masura, si o primeau an de an cu colindul, desi nu avea tocmai o voce angelica. De la Mirela au aflat si cine a furat ventilele din parcare. Desi nu era un copil tocmai stralucit, punea mult suflet in realizarea temelor pentru acasa si invata lectie de lectie, iar, pe masura ce anii treceau, procesul devenea din ce in ce mai greoi si nu ii mai ramanea timp sa revada pe caseta video desenul “doamna si vagabondul”. Petrecerile de ziua ei se terminau de fiecare data dramatic, cand plangea si se isteriza, ca cei doi invitati isi bagau nasul in jucariile ei si urla la parinti sa nu le mai dea tort, sau pepsi si sa-i trimita acasa.

Idila

Au trecut ani buni si destinele celor doi copii nu s-au mai incrucisat. Deci, fast-forward. Dar, iata ca intr-o seara ploioasa, cand Mirela facea sex online cu un necunoscut, Mirel ii violeaza retina, prin fereastra virtuala a messenger-ului, cu sinceritate si intentii bune: “vrei sa-ti bag spreiul in sfincter?” Si, exact cand necunoscutul a plecat din spatele monitorului sa fumeze o tigara, satisfacut de scriitura si descrierile explicite si desuete ale internautei, Mirel vazu, alaturi de o fata galbena si hepatica din messenger, cea mai romantica propunere data vreodata ochilor sai mari s-o citeasca. Si nu din cauza ca Mirel a citit doar gestapo si black beauty. Cu buricele degetelor incinse pe claviatura, de la desfraul virtual precedent, Mirela ii intreaba, tot cu cele mai bune intentii, pe internautul anonim, daca poate a se aseza pe fata acestuia. Mirel fu atat de incantat de propunere, incat se oferi s-o prezinte pe amanta virtuala, intai parintilor si abia apoi, celui mai bun prieten, recte spreiul. Dupa mai multe intalniri, la carciuma, stadion, teatru si galerii de arta, cei doi amorezi au decis sa-si puna pirostriile, dar nunta s-a terminat tot dramatic, cu cei doi invitati, recte parintii ei, dati afara de mireasa, dupa o criza de nervi si multe lacrimi varsate. Cei doi tineri si-au intregit familia, cu un copil, o fata bucalata si rosie in obraji, “cuminte si cu zece pe linie”, pe care o rasfata cu ultimii bani castigati de Mirela din rotiseria virtuala, unde se invarte online, ca un pui la sticla, in spreiurile internautilor platitori si dornici de sex virtual.

PS: Mamaieeee, unchiul fester m-a dat jos de pe sanie!!!

*Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare. Pe bune.

2 comentarii:

  1. unchiu festeeeeeer, mamaie are dintii inclestati si tremura ciudat in sprei!?! :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te speria fiule, pentru ca probabil ca mamaie, chiar acum isi cauta dintii. Pune-i intr-un pahar cu vin si da vina pe slaba ei tinere de minte

    RăspundețiȘtergere