joi, 18 iunie 2009

Knob and know

Auzii deunazi ca o dascalita dolofana dintr-un catun mioritic este contractata si pentru alte servicii, decat buchisirea slovei, de catre elevi, sateni si alti cetateni dornici sa se bucure si pielea palmelor lor, imbatranita de coada furcii, de mangaierea usturatoare a liniei din lemn.
Ei bine, voi incerca sa depasesc granitele catunului romanesc si voi globaliza problema insistand pe beneficiile si aspectele hatre ale penetrarii altor produse feminine din culturi diferite, pentru ca actul in sine si momentele de dupa sunt cel mai bun profesor.

Americance:
Femeia de peste ocean, desi nu are motive, este intotdeauna cu nasul pe sus. Dornica sa invete despre alte culturi, aici abordarea este simpla. Uniforma cupidonului trebuie sa se rezume la itari, opinci, ilic si, dupa gust, clop sau sapca cu usa, noul trend din marile comune mioritice. De altfel si preferata mea, mai ales ca este utila si la prasit. Un pet cu palinca sau horinca de tara este obligatoriu pentru ca vei avea nevoie sa-ti cureti instalatia dupa posirca de vin la cutie de bere, pe care ti-o va servi cu generozitate si snobism, in timp ce iti serveste cu aceeasi generozitate povesti despre fosta ei viata de majoreta. Ea nu crapa haloi pe gat de i se tocesc dintii la o singura masa si nici nu isi injecteaza maioneza in sange. Ea are arderi lente si probleme cu tiroida. Sexul cu ea este, in sine, o experienta gastronomica de neuitat si un desfrau culinar, dupa care pofticiosul poate sa faca turul frantei si pe jos, ca tot nu arde grasimile acumulate. Obisnuita sa manance pe ascuns si chiar prin somn, gurmanda poarta lenjerie comestibila, pe care si-o schimba de cate 3-4 ori pe zi, in functie de aportul de proteine si carbohidrati, de care crede ca are nevoie. Dimineata, cand doarme, cauta ramasitele din lenjerie, flambeaza-le in palinca, cu o bricheta si pune-le intre doua felii de paine si fugi in liniste fara sa te mai uiti inapoi. Dupa un somn bun si palnica ramasa vei uita tot, doar ca peste ani si ani, de undeva dintr-un orasel de tara, de peste ocean, din linistea unui centru de dezalcoolizare ti se va rosti numele si ti se va mangaia poza de flacau cu opinci, itari si clop.

Indience:
Obisnuiai, cand erai copil, sa mananci biscuiti de pe jos, sa rontai cu pofta guma de mestecat lipita de colegi sub pupitru si, desi nu mai avea nici un gust, radeai tamp de fiecare data cand ti se spargea pe fata balonul din guma? Fugeau ceilalti copii de tine ca te jucai cu sobolani morti si alergai fetitele din cartier tinandu-i de coada? In loc sa te sui in pom ca ceilalti copii, aruncai cu batul dupa corcoduse si apoi la devorai hulpav chiar din gradina blocului, unde cadeau, adica fix acelasi loc in care isi faceau nevoile cainii si pisicile vecinilor din cartier? Daca da, atunci felicitari, ai un stomac puternic si poti trece la urmatorul nivel, nu vei regreta.
Cursurile de kama sutra din tabloide, tinute de alina plugaru si piticul porno sunt facile, ca un soi de dresaj pentru cainele, care ii aducea bucurii orale babei, de pe prima pagina a aceluiasi ziar de scandal. Go indian. Printre norii de fum degajati de substantele arse in pipa pacii, intinderi si dureri musculare, placerea sub care trosneste zgomotos instalatia, inrosita de mirodenii, este fix ca vaca, recte divina. La capitolul dezavantaje as include mult par, amprenta instalatiei inrosite de mirodenii iuti, fix in frunte si, mai ales, dansul ploii, care executat dupa fiecare act in parte, pentru invocarea zeului fertilitatii, imi strica planurile cu viitoarea mea sursa de inspiratie. “Iar ai fost la indianca aia si te-a prins ploaia?” Nu dragoste, am alergat spre tine si am transpirat.

Revin pe subiect, ca ma vad cu o mulatra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu