marți, 8 septembrie 2009

Mic ghid pentru barbati


Revistele pentru barbati, devorate in exces, tampesc. Nu a trecut mult timp pana s-au tampit si cititorii, iar articolele sunt acum facute pentru a fi intelese fix de publicul lor tinta, care este mai nou interesat de horoscop, sfaturi practice pentru un barbierit perfect, cum sa trimiti sms-uri “accidentale” unei dudui, cu scopul de a o face geloasa, sau alte mici tutoriale despre cum se foloseste, de pilda, un fier de calcat.

Barbatul, stimabililor, spre deosebire de femeie, este un animal simplu si intuitiv, care nu are nevoie de un manual pentru utilizarea corecta a uscatorului de par. Rezultatul dezastros se datoreaza faptului ca sunt scrise de femei, care nu inteleg inca ca ne pricepem la multe si daca nu ne pricepem de cele mai multe ori nici nu ne dorim sa invatam, singura exceptie fiind sexul, unde, indiferent de performante si indeletniciri, nu strica nicodata un sfat in plus.

Asa a luat nastere acest mic ghid despre cum sa devii intim cu o cucoana, iar pentru devoratorii de articole din reviste pentru barbati, unchiul fester s-a gandit sa fie mai putin direct si, asa a mai luat nastere si povestioara de mai jos:


Frigida si frigiderul

Satula de bataile conjugale, ca de parul din nas in anotimul rece, cand raceala ii invaluie tot corpul si durerile de oase par o magaiere comparativ cu atingerea rapida, repetata si usturatoare a consoartei, figida si-a spus ca se mai gandeste daca accepta propunerea barbatului infierbantat, cu conditia ca acesta sa-i schimbe frigiderul arctic, “unealta diavolului”, cum ii zicea bunica-sa cand trecea pe langa el si isi facea cruce, cu unul nou, cu doua usi.

Acum, omu’cu coaiele vinete si umflate, cat mingiile de tenis nu a avut de ales si s-a facut frigider, cum se zice in popor, numai ca nevasta nimic, deschise usile si privea tamp in electrocasnicul gol.

Vazand acestea, dar si pozitia incitanta a frigidei, barbatul graii, chipurile nevinovat: “Draga, pune si tu berea asta in congelator”. Si, exact in timp ce punea dragastoasa recipientul la rece si incerca sa vocifereze ceva nemultumita, sotul aprins peste masura o lua de ceafa si o apasa cu limba de gratiile congelatorului nou, unde a tinut-o pret de cateva secunde, pana cand legile fizicii au fost puse in aplicare.

Speriata, frigida incerca fara rost sa se smuceasca si sa-si desprinda limba si sa-si scoata capul din congelator, moment in care, data fiind si situatia nefavorabila si jenanta a femeii, orice barbat poate sa negocieze o partida de amor, in schimbul unei cesti cu apa calda.

Bunaciunea

Contrar teoriei, sa freci o bunesa este floare la ureche. Trebuie doar sa urmezi doi pasi extrem de usor de pus in aplicare: 1. sa-i spui ca-i proasta si 2. sa-i demonstrezi ca e proasta.

1. O femeie care arata bine este satula pana peste cap de aluziile si glumitele de agatat furate de pe internet de toti curtezanii, referitoare la aspectul ei fizic. Desigur ca se asteapta sa ii spui ca e inteligenta, dar probabil ca a mai auzit asta pe undeva, desi de cele mai multe ori nu intr-un mediu academic. Pentru mai mult mister asupra propriei persoane si capacitati intelectuale poti sa ii lasi de inteles ca nu e tocmai un mebru mensa, dar ai mare grija sa priceapa aluzia si sa nu cazi in extrema opusa si sa faci taranismul sa-i spui in fata ca are un procesor de 386. Fara prea multe indicii si povesti despre tine si copilaria ta fericita o vei face sa creada ca nu esti interesat de fizicul ei, situatie la care nu se astepta si va incerca sa-ti demonstreze ca este un personaj interesat de cultura si chiar a fost la teatru la un moment dat si a citit si o carte de coelho.


2. Acum vine partea mai greoaie, mai ales daca obisnuiesti sa-ti dai la maxim casetofonul de la masina cand asculti manele si singura “opera” de care iti amintesti e “puiul” studiata in ultimul tau an de scoala, recte in clasa a-V-a. Nu trebuie sa fii un intelectual rafinat, care citeste trei carti pe saptamana, desi ar reprezenta un avantaj, ci pur si simplu trebuie sa-i arati ca nu te intereseaza persoana ei, moment in care, neobisnuita cu refuzurile, va incerca sa compenseze prin toate celalalte calitati, adica doar una: aspectul. Succes.

Foto: sxc.hu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu