duminică, 6 septembrie 2009

Concert de vis cu pogonari de cosmar


Formidabil. Ieri am reusit sa-mi vad implinit un vis mai vechi, recte sa-i vad live pe cei de la Guano Apes, desi nu ma asteptam sa se intample fix in inima minunatei noastre capitale, sunt extrem de multumit de concert, dar nu si de organizarea evenimentului. Mai am de bifat inca un plan si ma pot considera un om implinit: o agentie de turism dedicata strict barbatilor. Reteta e simpla si, printre ingrediente se numara o mana de turisti de sex masculin, una sau mai multe bulgaroaice in cartierul rosu din amsterdam, o bataie intr-un bar londonez, un meci de fotbal in barcelona si lista poate continua in functie de doleantele clientilor.

Acum, cu o raguseala crunta, pot spune ca exista o categorie de copii frustrati, mai mult ca sigur din lipsa calitatilor fizice, care in incercarea disperata de a atrage atentia si, bineinteles incinsi de jumatate de pahar de bere, cumparata pe jetoane isi dau tricourile jos si se prind intr-un soi de hora haiduceasca, numita neinspirat pogo. Pe inventatorul “dificilului” dans eu, personal, l-as calca violent pe fata, procedura pe care as aplica-o cu acelasi entuziasm si pionierului in materie de magneti de frigider si “desteptului” care a venit cu ideea de bere pe jetoane. Halal organizare, stimabililor. Curat halal.

Acest gen de copii firavi, care copiaza de pe odc si apoi privesc impreuna emotionati pana la lacrimi filme precum “the notebook”, sau “laguna albastra”,simt probabil nevoia sa isi atinga piepturile si mascheaza gestul homosexual, in spatele unui act dur, care denota masculinitate si heterosexualitate.

Partea amuzanta incepe, abia dupa ce paharul de bere cumparat din alocatie, incepe sa se goleasca si echilibrul pustilor cu piepturile nedezvoltate devine din ce in ce mai greu de tinut si victima impactului cade fix duduia unui nene cu fizic de bataios, care din cauza dimensiunii, ne impiedica pe mai toti sa vedem ce se intampla pe scena. Fizica de baza spune simplu “cand asupra unui corp actionezi cu o forta, acesta va reactiona cu o forta egala si de sens contrar”.

Actiunea “barbarului” s-a materializat intr-o corectie aplicata parinteste dupa ceafa subiectului, care a cazut in urma impactului pe burta, unde a stationat cateva secunde, cu privirea tulbure si gura cascata, exact ca blana unui urs de pe podeaua unei cabane montane. O mana de fani ai trupei germane, total impotriva violentei fizice, tine sa-ti multumeasca, cu toate ca nu stiu daca ai observat ca pustiul costeliv parea sa nu aiba piept, ci doua cosuri cu par pe care daca pui un pansament cu rivanol probabil ca se retrag.

foto: unchiul fester

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu