luni, 5 octombrie 2009

Angajatul cu limba maro


Marcat peste masura de creativitatea si excentricitatea parintilor, care nu iti cumparau jucarii, ci le confectionau din hartie, sau lemn, obisnuiai sa te dai bine pe langa pustii cu minge sau bicicleta, poate iti plimbau carcasa umflata de jeleuri si “tort alina”, pe ghidon? Dependent peste masura de dulciuri, aveai obiceiul sa furi pastile de faringosept de la bunici si sa arati limba maro copiilor din bloc, care iti dadeau la schimb bonibon si bomboane moi gumate sugus? Trecut in campul muncii si peste dependenta de pilule filmate, totusi limba si-a pastrat aceeasi culoare maronie din copilarie, doar ca se trage de la atentia iesita din comun acordata unui superior?

Ei bine, daca descrierile iti trezesc un oarecare sentiment de melancolie si iti sticlesc ochii la perspectiva unei potentiale promovari fa bine si scoate-ti capul din dosul superiorului pentru cateva secunde, ia doua bombonele cu numai doua calorii sa alungi mirosul viitorului tau job si afla ce cred apropiatii despre tine: te uram.


“Pentru ca daca te compromiti si nici nu-ti place deloc/ Esti ca o curva beata, care zace intr-o scara de bloc/ Dupa ce o noapte intreaga s-a balacarit cumplit/ S-a si imbolnavit si nici nu i-a iesit profit”, cum bine graia autorul.

Foto: romedic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu