luni, 9 noiembrie 2009

Dosar de plescar / CV de badigard


Experienta profesionala:

1. Cadru didactic.

Principalele responsabilitati:

- Educarea tinerelor minti imbibate in licori bahice la intrarea in cluburi, prin aplicarea unor mici corectii „parintesti” si combinarea creativa a penitentei cu lectii de anatomie si, din lipsa de material didactic, exemplificarea principalelor organe din corpul uman, cu varful pulanului din cauciuc.

- Modelarea tinerelor minti, cu palme amicale dupa ceafa si instruirea acestora in limbi straine, precum italiana sau spaniola, cu traducerea prealabila, prin larga-mi gama vestimentara, din care fac parte si piese cu inscriptii ca „de puta madre” sau „gigolo italiano”.

- Consilierea elevilor pe subiecte ce apartin sferei educatiei sexuale si initiera acestora in tainele web-design-ului si HTML, prin predarea unor cursuri de hi5 si yahoo messenger (un singur semestru insa, pentru ca in urma unui incident din club, care implica o sticla de bere dupa ceafa, am uitat parola de la cont. Acum predau solitaire).


2. Asistent medical

Principalele responsabilitati:

- Asistarea muribundului rapus de alcool sau pulan, cercetarea semnelor vitale ale acestuia cu varful bocancului in coaste si filmarea procedurii cu telefonul mobil si postarea pe site-ul unei retele sociale, cu scopul de a fi folosite pe post de sesiuni online de training pentru deprinderea procedurilor aferente, de catre alte cadre medicale.

- Redactarea unor lucrari de specialitate, pentru o revista cu circuit inchis. Dintre titluri: „Pulanul ca panaceu” (cu capitole precum „Pulanul si tratarea pietrelor de la ficat”, „Pulanul si tratarea deviatiei de sept”, etc), „Cataracta vs. spray paralizant”, „Flegma intre ochi: homeopatie”, etc.

- Prelevarea sangelui pacientului de pe asfalt dupa altercatii si asistarea cadrelor medicale calificate in urcarea acestora in ambulanta.

Responsabilitati adiacente:

1. Programator, operator PC si administrator retele


- Gestionarea fisierelor si copierea catre directoare distincte, in functie de extensie (.avi la directorul „XXX” , fisierele cu extensie .mp3 catre folderul „manele”), precum si administrarea unor retele...de printese pe interfata site-ului hi5.

2. Responsabil resurse umane

Trierea si selectia personalului calificat, din multimea de candidati aspiranti la postul de petrecareti de o noapte in cadrul clubului pe care il reprezint, dupa criterii vestimentare. Responsabil cu datul afara, pardon disponibilizarea petrecaretilor care intrec masura si consuma licori bahice in exces in cadrul incintei.

Abilitati extra profesionale:

Descendent al celebrei familii de chirurgi esteticieni „puletus barbarus”, care si-au facut un renume in deschiderea de arcade fata anestezie, si invinetirea ochilor fara cearcane, ma pot descrie, in cateva cuvinte, ca fiind un jucator de echipa, motto-ul meu fiind chiar „dai in unul, dau eu in toti”. In plus sunt deschis ideilor noi si extrem de sociabil, data fiind prezenta mea activa pe toate retelele sociale de pe internet, in cautarea printesei nambar uan.


Foto: http://cocalari.com/

Un comentariu:

  1. Da,nu stiu ce sa zic,dadeai mult mai bine daca nu stateai asa de infoiat in poza......iti doresc succes!!!si te astept la un masaj,www.hotangels.ro

    RăspundețiȘtergere